Cursos per a nens i joves de 8 a 18 anys Codi de Conducta

 

És molt valuós l'aprenentatge de la pràctica de meditació perquè t'ajuda a ser millor persona. Practicar la meditació t'ajudarà a entrenar la ment per arribar a tenir-la concentrada i en calma. Això farà que la teva ment sigui forta i et farà capaç d'evitar fer o dir coses perjudicials, que fereixin a altres, o a tu mateix. La fortalesa de la ment t'ajudarà a sentir-te més content i pacífic. Practicar la meditació i aprendre a concentrar-te, t'ajudarà a arribar a ser el mestre de la teva pròpia ment.

 

Per ajudar a tenir èxit practicant la meditació, és important que estiguis d'acord en seguir el Codi de Conducta redactat en el paràgraf de més avall. De la mateixa manera que una casa necessita uns bons fonaments que la suportin, la pràctica de la meditació necessita un bon fonament. El bon fonament per a la meditació es construeix seguint el Codi de Conducta.

 

Mentre siguis al Centre de meditació hauries d'estar d'acord amb seguir aquestes regles, perquè elles et proveiran d'un bon fonament per a la pràctica de meditació i et donaran fortalesa mental:

 

• Prometo intentar tractar a tots els éssers amablement i en cap cas fer-lis mal o matar-los.

 

• Prometo agafar només el que m'és donat i no agafar res que pertanyi a d'altres sense permís.

 

• Prometo no ser golafre i tractar els altres nois i noies com si fossin els meus germans o germanes, o els meus millors amics.

 

• Prometo parlar amb sinceritat, amablement i amb gentilesa, no dir mentides o dir coses nocives a algú o sobre algú.

 

• Prometo no prendre alcohol, drogues o intoxicants per així tenir la meva ment clara.

 

També prometo fer el possible per seguir les instruccions que em donaran durant el curs de meditació.